Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505 in /home/u977509410/domains/nortyx.hu/public_html/webstudio/kapcsolodas.php on line 25
A legjobb weboldalak egy helyen: Nortyx Web - Nortyx Webstúdió

A legjobb weboldalak egy helyen: Nortyx Web

Tekintse meg válogatásunkat az elkészült munkáinkból, ismerje meg a weboldalába építhető lehetőségeket, gyűjtsön ötleteket a saját honlapjához! Referenciáinkat olyan szempont alapján választottuk ki, hogy az egyszerű cégbemutató oldaltól a webshopon át, a speciális funkciókkal rendelkező oldalakon keresztül a lehető legtöbb funkciót bemutathassuk Önnek.

Fejlesztő Játék Világ

Fejlesztő Játék Világ - A hely, ahol minden játékot kibontva megismerhetsz, kipróbálhatsz

Egyedi a játék webshopok között: szinte minden játék bemutató videóval! 
Ezt a rendkívül színes weboldalt az teszi egyedivé, hogy általunk fejlesztett egyedi webshop motor hajtja. Így nem csak egy-egy termék, hanem a hozzá tartozó bemutató videó is könnyedén elérhető ha a kategóriák szerint keresünk, illetve akkor is, ha  a szűrési paraméterektől indulunk el, de a szabadszavas kereső is kiválóan segít bennünket. A cél könnyen felismerhető: bármilyen megközelítéssel gyorsan a kívánt termékhez érkezzünk!

3T Express

3T Express - Dinamikus, modern, reszponzív cégbemutató oldal

Az elvárás: modern, átlátható, felhasználóbarát cégbemutató oldal készítése a meglévő logó, és arculati elemek alapján.
A partnerek számára jelszóval védett felületet készítettünk, ahonnan magas felbontású képeket, dokumentumokat is letölthetnek. 

Rolling-NET Congress

Rolling-NET Congress - Vasúti informatikai, távközlési, biztonságtechnikai és automatizálási rendszerekre és fejlesztésekre fókuszáló kongresszus

A Rolling-NET Congress egy exkluzív vasúti kongresszus döntéshozóknak és beszállítóknak. A weboldaluk egyszerű, és átlátható, tartalomra fókuszál. Az egyes menüpontok tartalma egymás alatt helyezkedik el, a menüre kattintva automatikusan a megfelelő helyre scrollozunk. Így akár kattintás nélkül is elérhetjük az oldal teljes tartalmát.

Best Budapest Tour Guides

Best Budapest Tour Guides - Magyarország első, idegenvezetőket a turistákkal összekötő, túraszervező weboldala

Rendkívül összetett, többszintű jogosultsági rendszerrel rendelkező weboldal, amelyen idegenvezetők regisztrálhatnak, és tehetnek közzé túrákat, amelyeket az oldalra látogatók megrendelhetnek, és PayPal rendszeren keresztül ki is fizethetnek. Az oldalon egyszerűen, térképes kereső segítségével szűkíthetőek a találatok. A weboldalon láthatóak a kedvenc túráink, könnyen levelezhetünk az idegenvezetőkkel a saját levelezőrendszeren keresztül, amely biztosítja a saját adatok biztonságát. 

hermes constance bag replica

Ustatue.com

Ustatue.com - Perszonalizálható 3D figurák a weboldalról rögtön a 3D nyomtatóba

A weboldalra látogatók összeállíthatják, és megvásárolhatják saját arcukkal rendelkező 3D-s figuráikat. 
A felhasználó által feltöltött fényképből, és a weboldalon kiválasztható 3D-s elemekből (különféle testek, kiegészítők, stb.) a weboldal készít egy fájlt a 3D nyomtató számára, amelyet az feldolgoz, és már készíti is perszonalizált műanyag figuránkat akár 4 féle méretben. A figura rögtön megvásárolható online fizetés segítségével. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra!

PremierFoci

PremierFoci - Szenvedélyünk az angol labdarúgás

Mindent az angol labdarúgásról... Magyarul!
A PremierFocin folyamatosan frissülő hírek, tabellák, élő focimeccs közvetítések, tippjátékok várják az angol foci iránt érdeklődőket. A meccsek jegyzőkönyvéből a weboldal automatikusan elkészíti a tabellákat, góllövő listákat, frissíti a játékosok adatlapját. Az élő közvetítések segítségével másodpercről másodpercre követhető egy-egy meccs, hiszen az adatok automatikusan frissülnek.

Eternity Esküvői- és Alkalmi Ruhaszalon

Eternity Esküvői- és Alkalmi Ruhaszalon - Online menyasszonyi ruha galéria

Letisztult, átlátható, gyors. A grafikai elemek elkészítésekor arra törekedtünk, hogy a menyasszonyokra jellemző kifinomultság és a cég arculata ötvöződjön.
A weboldalon úgy válogathatunk a szebbnél szebb menyasszonyi ruhák közül, mintha csak előttük állnánk. Fontos szempont volt, hogy a galéria egyszerre legyen egyenként lapozható, illetve átfogó, így kielégítve azok igényét is akik nézelődni szeretnek, és azokét, akik lényegre törően keresnek. A termékeket a kedvencek közé tehetjük, rögtön időpontot foglalhatunk, így a szalonba látogatva már a leginkább tetsző ruhák és kiegészítők várnak! 

 

SMARTme Building Technologies

SMARTme Building Technologies - Otthon- és épületautomatikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével foglalkozó vállalat cégbemutató weboldala

A SMARTme Building Technologies Kft. 2013-ban kért fel minket a vállalat bemutatkozó oldalának újragondolására. Az elsődleges cél egy átlátható, letisztult weboldal, amely tudatosan célozza meg a cég lehetséges partnereit, vásárlóit, akik a lehető legkevesebb kattintással elérhetik az oldal bármely tartalmát. Az oldalon minden modulban lehetőség van a bejegyzések kiemelésére, így az oldalra látogatók azonnal a legfontosabb hírekkel, referenciákkal találják szembe magukat. 

gucci crossbody bag replica

Naturo-Kork Webshop

Naturo-Kork Webshop - Parafadugók, kapszulák, borászati kellékek online forgalmazása

Parafa termékek, üvegek, csavarzárak és egyéb borászati termékek forgalmazására készített webshop. A megfelelő termék megtalálását intelligens kereső segíti, továbbá az átláthatóságot segíti az egyes termékek termékváltozatainak kezelése. 

Optoteam - Kontaktlencse, szemüveg webáruház

Optoteam - Kontaktlencse, szemüveg webáruház - Optikai webáruház kontaktlencsék, szemüvegek széles választékával

Kontaktlencse, szemüveg, és egyéb optikai termékek árulásával foglalkozó webáruház. A weboldalon egy összetett kereső segítségével könnyen megtalálhatóak a kívánt termékek, de lehetőség van kategóriák szerinti böngészésre is. A termékek külön-külön paraméterezett kosár gombot kaptak a termékekhez tartozó sajátos paraméterek alapján, így a vásárlók egyszerűen és átláthatóan tehetnek szert a megfelelő tulajdonságú termékekre.

Egzotikus fűszerek

Egzotikus fűszerek - Fűszer webáruház, egzotikus ételek receptjeivel tálalva

Egzotikus eredetű fűszerek forgalmazásával foglalkozó webáruházunk nem csak értékesít, de izgalmas, és különleges receptekkel hozza meg a kedvet a termékek beszerzéséhez. Az oldal különlegessége, hogy a receptekhez tartozó hozzávalók egy gyors bevásárló listán szerepelve egyszerűen a kosárba helyezhetőek, így nem kell a webáruházban külön keresni, amellyel rengeteg időt spórolhatunk meg. 

Kedvencek Eledele

Kedvencek Eledele - Állattartással kapcsolatos termékeket forgalmazó webáruház

Kisállat tartáshoz szükséges termékek forgalmazásával foglalkozó webshop. A weboldalon lehetőség kategória szerinti, illetve szabad szavas keresésre is, majd a kosaras vásárlás végén akár PayPal fizetéssel is kiegyenlíthető a számla végösszege. A hírlevélre feliratkozók kiválaszthatják, hogy mely témák érdeklik őket, ezáltal csak az őket érdeklő témában kapnak hasznos információkat. Amennyiben háziállattal rendelkezik, mindenképpen látogasson el a weboldalra!

Századik.hu

Századik.hu - Online ételrendelő és programfoglalási portál

Több száz étterem és vendéglátóhely együttes kezelését végző weboldal. Az oldalt egyedivé teszi, hogy az ország első, programfoglalási funkcióval is rendelkező honlapja. A rendszer rendkívül összetett, háttérben futó automatizált folyamatokkal segíti elő a vendéglátóhelyek és felhasználók számára a tökéletes együttműködést. És hogy mi a hab a tortán? A weboldal számos kedvezménnyel és garantált nyereményekkel várja felhasználóit! Ön próbálta már? 

Online Menyegző

Online Menyegző - Esküvői weboldal készítése

Az Online Menyegző esküvői weboldalak készítésével foglalkozó weboldal. Az oldalra látogatók kiválaszthatják, mely modulokat szeretnék a weboldalukon használni, ezáltal személyre szabott ajánlat készíthető számukra. Hasznos ötletekkel segítik a házasulandó párokat, esküvő előtt állóknak vétek lenne kihagyni!

TEG

TEG - The Events Group

Két fő területre (kongresszusokra és tréningekre) összpontosító vállalatot bemutató honlap. Tevékenységük támogatására jött létre a Meeting Scheduler weboldal, ahol a vállalat ügyfelei saját igényüknek megfelelően alakíthatják ki programjukat. Részleteket a Pharm Connact Congress referenciánk alatt olvashat...

profitinthebag.com

PharmConnectCongress

PharmConnectCongress - The Top Pharmaceutical & Biotechnology Event for Central-Eastern Europe

Közép-Európa piacvezető gyógyszeripari és biotechnológiai konferenciájának hivatalos weboldala.  Az online TEG Meeting Scheduler lehetőséget biztosít a vendégek számára, hogy találkozókat, tárgyalásokat szervezzenek a rendezvény idejére.  A felhasználók egyéni jelszóval léphetnek be a weboldalra, ahol kiválaszthatják a számukra legfontosabb előadásokat, programokat és megszervezhetik személyes üzleti találkozóikat.

 

Nortyx Audio

Nortyx Audio - Professzionális hangstúdió

Zene iránt érdeklődő ügyfeleit várja szeretettel a Nortyx Hangstúdió. A weboldalon lehetőség van online helyfoglalásra, a médialejátszóban az elkészült felvételekbe hallgathatunk bele.

Brandshop24

Brandshop24 - Online márkás ruha outlet

Vezető világmárkákat forgalmazó outlet webshop. A weboldal készletnyilvántatró rendszerrel, vonalkód nyomtatással, és számos hasznos modullal segíti az üzemeltetők munkáját. A több nyelv mellet különböző devizákat is kezel a honlap, megkönnyítve ezzel a külföldről érkező látogatók vásárlásait.

KTV

KTV - Kúttisztító vállalat

Egyszerű cégbemutató oldalt kértek tőlünk ügyfeleink, amelyek a három fő tevékenységüket hangsúlyozzák. Az eredeti logót megtartva új köntösbe öltöztött a weboldal, így letisztult, átlátható, és lényegretörő honlap született...

balenciaga handbags replica

Aura

Aura - Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ E.C.

Működő statikus weboldal új dizájnba ültetése, illetve dinamikussá tétele volt a feladatunk. Az eredeti oldalból a megrendelő kérése bizonyos elemeket megtartva, modern, a honlap témájához igazodó grafikával ellátott, adminisztrációs felülettel szabadon módosítható oldalt készítettünk.

Szigetelők Boltja

Szigetelők Boltja - Építőipari hő-, hang- és vízszigetelő anyagok forgalmazása, alkalmazástechnikai tanácsadás

Egy könnyen átlátható weboldal, amely egyszerre foglalja magába a termékértékesítést, a vállalat által kínált szolgáltatások bemutatását, illetve az ezekre történő ajánlatkérést.

Medihuana

Medihuana - Első magyar orvosi marihuána információs portál

A weboldal elsősorban híreket közöl a marihuana orvosi alkalmazásával kapcsolatban. A honlap grafikája a hagyományos orvosi receptre épül, nyomatékosítva ezzel a weblap témáját.