Design-Programozás-Rendszergazda-Hosting

www.pradaoutletss.com

Szolgáltatásaink köre széles skálán mozog: mindent megtalál, ami egy weboldal megszületéséhez, működéséhez és karbantartásához szükséges.

Egyedi weboldal készítésével foglalkozunk, így biztos lehet benne, hogy az Ön igényeinek megfelelő, felesleges funkcióktól mentes, komplett megoldást kínálunk, amelynek tartalmát az oldalhoz tartozó adminisztrációs rendszerrel szabadon módosíthat, karbantarthat, ezáltal naprakész információkkal várhatja az oldalára látogatókat.

Webdizájn

Webdizájn

Grafikus csapatunk az Ön elképzeléseit kreatív és marketingorientált ötleteivel ötvözve elkészíti a weboldal grafikai tervét. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a weboldal a marketingstratégia része. Számos követelménynek kell megfelelnie: igényes grafikával fel kell keltenie a weboldal látogatóinak figyelmét, logikus felépítésével el kell érnie, hogy a felhasználók a honlapon maradjanak, és mindemellett szerkezetének és tartalmának köszönhetően el kell érnie, hogy a keresőmotorok előkelő helyre sorolják.

Épp ezért a design tervezése közben az alábbiakat tartjuk szem előtt:

  • hűen tükrözze cége arculatát, tevékenységét
  • kitűnjön versenytársai honlapjai közül
  • átlátható, könnyen kezelhető weblap legyen
  • optimalizált szerkezetű weboldal készüljön
Webfejlesztés

Webfejlesztés

Programozóink nem ismernek lehetetlent! Legyen szó egyszerű bemutatkozó oldalról, vagy akár webshopról, megvalósítjuk elképzeléseit! Komplett weblapokat készítünk egyedi igényekre szabva, amelyeket adminisztrációs felülettel szabadon szerkeszthet, naprakészen tarthat. A közös munka során lehetőséget biztosítunk a folyamatos betekintésre, az elkészült modulok tesztelésére.

Közös célunk, hogy a weboldalt minél többen látogassák. Minél nagyobb az általunk készített weboldal látogatottsága és ismertsége, annál jobban körvonalazódik számunkra, hogy a megfelelő irányba tartunk, és elégedett, sikeres ügyfeleket tudhatunk a partnereink sorában.

Támogatjuk a közösségi modulok használatát, amelyek megfelelően alkalmazva hozzásegíthetik a weboldalt az elvárt forgalom megteremtéséhez.

Szeretnénk kiemelni, hogy a weboldal elkészülésével, és átadásával nem szűnik meg a közös munkánk. Bármilyen kérdés merül fel, készséggel állunk parnereink rendelkezésére. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkkal, és nyugodt szívvel ajánljanak minket másoknak is!

Rendszergazda

Rendszergazda

A mai világban alapvető elvárás egy vállalkozás életében, hogy tagjai hatékonyan végezhessék munkájukat. Ennek elengedhetetlen feltételei, hogy a rendelkezésre álló eszközöket maximálisan kihasználjuk. A jól kiépített informatikai hálózat szilárd alapja a mindennapi munkavégzésnek, a munkaidő teljes kihasználásának, tehát a pénz megtakarításának.

Vállalkozásunk rendelkezésére áll hálózatok építésében és karbantartásában, rendszergazdai feladatok elvégzésében. A felmerülő kérdéstől függően helyszíni vagy távoli segítséget is igénybe vehetnek partnereink a hét minden napján.

Hosting

Hosting

A kész weblapot az Ön által megadott (vagy tőlünk igényelt) tárhelyre feltöltjük, és a szerverhez optimalizáljuk. Minden feltöltött weboldal előtt alapfokú keresőoptimalizálást hajtunk végre, ami által a kereső oldalak könnyebben megtalálják majd az Ön honlapját.